CPPP

 
Center for Policy Planning and Performance este o organizatie nonprofit care furnizeaza consultanta si servicii de management entitatilor nonprofit si de administrare, infiintata in 1999 de catre Barbara Raye, actual Director Executiv.
          
          Echipa Centrului este formata dintr-o retea de consultanti si formatori cu larga expertiza si experienta in domeniile managementului si administrarii in sectoarele nonprofit, public si guvernamental.
          
          Centrul furnizeaza servicii de consultanta si formare in scopul ca organizatiile nonprofit si agentiile guvernamentale sa poata genera modificari pozitive in viata oamenilor si comunitatilor in care lucreaza. In acest sens, Centrul furnizeaza clientilor sai servicii de dezvoltare a capacitatii operationale, dezvoltare de politici, planificare strategica, consultanta de proces, evaluare reflactiva, etc. Centrul desfasoara multiple programe auto-administrate (printre altele) in domeniile justitiei sociale, medierii in domeniul justitiei restaurative, dezvoltarii capacitatii comunitare, dezvoltarii internationale.
          
          Serviciile Centrului sunt oferite, in special, organizatiilor nonprofit si de administrare cu activitate in domeniile justitiei sociale, serviciilor sociale, de advocacy si de combatere a violentei, de participare cetateneasca, administratiei locale si nationale, protectiei mediului, credintelor precum si a altora, ce se identifica prin rolul si misiunea lor progresista.
          
          Domeniul de interes al Centrului este cel al justitiei sociale, prin care sa se realizeze conditii de mediu si relatii sociale lipsite de discriminari in privinta accesului, oportunitatii sau a participarii la rezultatele sociale, in care discriminarea sa aiba la baza genul, rasa, situatia economica sau alte caracteristici utilizate pentru a produce marginalizare sau defavorizare. In masura in care sunteti agent al schimbarii sau reprezentati o organizatie sau agentie angajata in utilizarea etica a puterii in scopul dezvoltarii familiei, organizatiei si comunitatilor, atunci misiunea Dvs. este si misunea Centrului.
          
          Centrul este o organizatie nonprofit 501(c)(3) infiintata si avind sediul in Statul Minnesota, Statele Unite ale Americii si care are organizatii afiliate in Kenya si Romania.
          
          Prin serviciile oferite Centrul are in vedere obtinerea de rezultate in sensul dezvoltarii capacitatii clientilor nostri de a-si indeplini misiunile asumate, astfel incit acestea sa fie masurabile si demonstrabile. Putem face aceasta in conditiile politice, culturale si sistemice specifice ce caracterizeaza sectoarele nonprofit si de administrare.
          
          Scopul Centrului este acela de a determina cresterea nivelului de putere al comunitatilor prin utilizarea conducerii si managementului bazat pe criterii etice.
          
          Misiunea asumata de Centru este cea de a amplifica eficienta agentilor proprii de schimbare in demersul acestora de crestere a capacitatii individuale, a comunitatilor si a organizatiilor proprii. Avem ca obiectiv producerea de rezultate care respecta si onoreaza individualitatea, utilizeaza puterea in mod etic si reciproc responsabil si construiesc si sustin comunitatile libere de orice forma de violenta.
          
          Viziunea de justitie sociala pe care dorim sa o realizam este formata si bazata pe relatii de respect si responsabilitate reciproca, camine, locuri de munca si comunitati lipsite de forme de violenta si lipsa oricarei discriminari privind accesul, participarea sau rezultatul, bazate pe clasificari de tip social.
          
          Centrul beneficiaza de expertiza multor experti ce functioneaza in calitate de angajati, consultanti, parteneri strategici sau voluntari. Printre acestia putem aminti pe:
          
          Barbara Raye - Director executiv, Minneapolis, Minnesota
          Linda Harvey – Director de program, Lexington, Kentucky
          Corneliu Loghin – Director de program, Iasi (Romania, Europe)
          Evans Mirieri - Director de program, Nairobi (Kenya, Africa)
          Michelle Mosner – Coordonator de proiect, Twin Cities, Minnesota
          Doreene Langason – Coordonator de proiect, Golden Valley, Minnesota
          Jeff Mincey - Coordonator de proiect, Minneapolis, Minnesota
          Russell Reetz - Consultant si formator, Horse Creek, Wisconsin
          Rosemarie Merrigan - Consultant si formator, Mediator, Minneapolis, Minnesota
          Terry Donavan - Consultant si formator, Twin Cities, Minnesota
          Bernie Saunders - Consultant si formator, Twin Cities, Minnesota
          Mary O'Hara - Consultant si formator, Tampa, Florida
          Carol Swenson - Consultant si formator, St Paul, Minnesota
          Qamar Ibrahim - Consultant si formator, Twin Cities, Minnesota
          Tina Sweeten - Consultant si formator, Mississippi
          Jim Theurer - Consultant si formator, Minneapolis, Minnesota
          Louise Miner - Consultant and Trainer, St Paul, Minnesota
          Ann Roberts – Consultant, formator, mediator, Portland, Oregon
          Hesbon Simba – Formator, Twin Cities, Minnesota
          Alfred Sesay – Formator, Twin Cities, Minnesota
          Pat Clark – Programe si dezvoltare, Nyack, New York
          Lacotref Bibbs – Asistent management, Richfield, Minnesota
          Roger Landry – Contabil, Twin Cities, Minnesota
          Sophia Rodrigues – Administratie si contabilitate, Twin Cities, Minnesota
          
          Sediul Centrului de afla in Statele Unite ale Americii
          
          Adresa:
          Center for Policy, Planning, and Performance, 2233 University Av West • Suite 300, St Paul, Minnesota 55114, USA
          Telefon: 612-874-0535
          Fax: 651-644-4227
          
          Adresa Biroului din Kenya:
          Center for Policy, Planning, and Performance, Vision Plaza, Mombassa Road 3rd Floor, Suite 12C, P.O. Box 33936, 00600, Nairobi, Kenya
          Telefon: 254-22-730-655